Bici a tope

VOLCAT 2021

Aquest any 4 etapes.

L’any passat es va posposar,a causa de les circumstàncies. Al final van ser dues etapes, així i tot vaig quedar tou.

Aquesta edició amb sortida i arribada cada dia al municipi d’igualada, concretament al Parc Central, ha tingut 4 etapes.

La primera, sense gran desnivell, però amb un continuo puja i baixa que no deixava agafar ritme. A uns 6 quilòmetres de l’arribada una cruïlla on per alguna raó vaig saltar-me les indicacions darrere d’un grup i vàrem perdre una estona fins que decidirem tronar enrere a buscar les indicacions i continuar. Al track que adjunto he retallat aquest tros, per tant està el recorregut original.

VOLCAT2021 1

VOLCAT2021 1

TRACK ETAPA 1:

La segona etapa pujava cap a la zona dels molins, potser la menys tècnica de les 4, així i tot ens aguardava alguna sorpresa. Aquesta me la vaig agafar amb més tranquil·litat que el dia abans.

VOLCAT2021 2

VOLCAT2021 2

TRACK ETAPA 2:

L’etapa 3, potser la més variada i divertida, pel meu gust, de les tres. Les cames comencen a anar cansades i les forces van a menys.

VOLCAT2021 3

VOLCAT2021 3

TRACK ETAPA 3:

La quarta i última etapa, un recull del territori volcat, semblant a la del primer dia, amb més desnivell i potser menys tècnica.

TRACK ETAPA 4:

Ben organitzada, bon ambient, bons recorreguts i molt recomanable.

Els tracks clicant a l’enllaç del títol blau s’obren a el meu compte Wikiloc.

Salut i cames

Aquest cap de setmana ha estat una mica liat. Dissabte al matí marxavem a Torroella de Montgri on el Marc participava en la seva tercera prova de Ciclocròs per la preparació hivernal.

CICLOCRÒS TORROELLA MONTGRI I FESTA CICLES CATALUNYA 2013 1

CICLOCRÒS TORROELLA MONTGRI I FESTA CICLES CATALUNYA 2013 1

Amb un circuït força entretigut vam poder gaudir d’una bona matinal d’aquesta especialitat que cada cop està més de moda.

Continue Reading