Btt

VOLCAT 2021

Aquest any 4 etapes.

L’any passat es va posposar,a causa de les circumstàncies. Al final van ser dues etapes, així i tot vaig quedar tou.

Aquesta edició amb sortida i arribada cada dia al municipi d’igualada, concretament al Parc Central, ha tingut 4 etapes.

La primera, sense gran desnivell, però amb un continuo puja i baixa que no deixava agafar ritme. A uns 6 quilòmetres de l’arribada una cruïlla on per alguna raó vaig saltar-me les indicacions darrere d’un grup i vàrem perdre una estona fins que decidirem tronar enrere a buscar les indicacions i continuar. Al track que adjunto he retallat aquest tros, per tant està el recorregut original.

VOLCAT2021 1

VOLCAT2021 1

TRACK ETAPA 1:

La segona etapa pujava cap a la zona dels molins, potser la menys tècnica de les 4, així i tot ens aguardava alguna sorpresa. Aquesta me la vaig agafar amb més tranquil·litat que el dia abans.

VOLCAT2021 2

VOLCAT2021 2

TRACK ETAPA 2:

L’etapa 3, potser la més variada i divertida, pel meu gust, de les tres. Les cames comencen a anar cansades i les forces van a menys.

VOLCAT2021 3

VOLCAT2021 3

TRACK ETAPA 3:

La quarta i última etapa, un recull del territori volcat, semblant a la del primer dia, amb més desnivell i potser menys tècnica.

TRACK ETAPA 4:

Ben organitzada, bon ambient, bons recorreguts i molt recomanable.

Els tracks clicant a l’enllaç del títol blau s’obren a el meu compte Wikiloc.

Salut i cames

CUABARRADA 2018

En les seves 11 edicions era la primera vegada que participava en la marxa de BTT de la Cuabarrada, la veritat que no sabia massa on em posava, de fet semblava una prova de la Copa del Món. Bromes a part, un bon recorregut ( Canyelles, Moja, Olèrdola, Viladellops, Ribes) amb poc més de 1000 metres positius de pujar i baixar.

CUABARRADA 2018 1

CUABARRADA 2018 1

No sé si és l’edat, però a mesura que passen els anys m’avança més gent a les baixades. Fins i tot he comprovat que no porti la roda frenada i veig que no, que m’estic tornant un poruc en tota regla.

Em sap greu no haver quedat fins al final i poder pujar a recollir el premi de tercer classificat Master-50 (això comença a quedar-se sense categories, jajajaja ), de totes maneres el Jordi amb representació va pujar al calaix a recollir l’ampolleta i el trufeig.

CUABARRADA 2018 3

CUABARRADA 2018 2

Havia de tallar fruita a l’Orientació de Can Ràfols del Caus.

CUABARRADA 2018 2

CUABARRADA 2018 3

Que després de posar fites veig que la gent les va trobar.

CUABARRADA 2018 4

CUABARRADA 2018 4

Fa dues setmanes el Jaume participava a la volta al Penedès, formant parella amb el Santi Rovira. Divendres a la nit començava el pròleg als voltants de la casa de Colònies de Penyafort. Dissabte al matí sense haver complert els primers 20 qm. una mala caiguda acabava amb la participació del Jaume a la Volta i passant el matí a l’Hospital de Vilafranca per donar uns punts a un estrip a la cuixa.

VOLTA AL PENEDÉS I TRIATLÓ VILANOVA 2012 1

VOLTA AL PENEDÉS I TRIATLÓ VILANOVA 2012 1

El Pol aprofitava el bon cap de setmana per anar al circuït de Castellolí amb el Marçal. El Marc pujava a Navarra per cel·lebrar la capea amb la que feien el final de temporada de l’equip Lizarte.

VOLTA AL PENEDÉS I TRIATLÓ VILANOVA 2012 2

VOLTA AL PENEDÉS I TRIATLÓ VILANOVA 2012 2

Aquest darrer cap de setmana a Vilanova el dissabte les triatlons de promoció de la cadena Ser. El Pol, el Marc i el Marçal prenien part en l’apart de relleus, que per culpa del temps es convertia en una duatló.

VOLTA AL PENEDÉS I TRIATLÓ VILANOVA 2012 3

VOLTA AL PENEDÉS I TRIATLÓ VILANOVA 2012 3

VOLTA AL PENEDÉS I TRIATLÓ VILANOVA 2012 4

VOLTA AL PENEDÉS I TRIATLÓ VILANOVA 2012 4

VOLTA AL PENEDÉS I TRIATLÓ VILANOVA 2012 5

VOLTA AL PENEDÉS I TRIATLÓ VILANOVA 2012 5

VOLTA AL PENEDÉS I TRIATLÓ VILANOVA 2012 6

VOLTA AL PENEDÉS I TRIATLÓ VILANOVA 2012 6

VOLTA AL PENEDÉS I TRIATLÓ VILANOVA 2012 7

VOLTA AL PENEDÉS I TRIATLÓ VILANOVA 2012 7

VOLTA AL PENEDÉS I TRIATLÓ VILANOVA 2012 8

VOLTA AL PENEDÉS I TRIATLÓ VILANOVA 2012 8

El Marçal va fer els primers 2 qm. El Marc els 8 de bici. I el Pol després de haver-li anul·lat el sector de natació feia l’últim tram de córrer. Diumenge aprofitant que se cel·lebrava la triatló sprint de Vilanova i que es convertia en una cursa a peu de uns 8 qm.pel mal temps, el Jaume i el Marc feien el que podien.

El diumenge després de Reis el Jaume de parella amb el Sergi es trobava participant en les dues hores de resistència de Btt de Vilafranca. Sota l’organització dels Metalbikers ens trobavem una pila de cares conegudes: Jorge, Pere, Peralta, els nois del Bike Garraf,…..Victòria de la familia Guerra (pare i fill).

BTT VILFRANCA, NATACIÓ VILANOVA I MITJA SITGES 2012 1

BTT VILFRANCA, NATACIÓ VILANOVA I MITJA SITGES 2012 1

En un dels relleus, al final 14ens, en un circuit més de ciclocross que de btt, però divertit i amb alguna que altra trampa.

BTT VILFRANCA, NATACIÓ VILANOVA I MITJA SITGES 2012 2

BTT VILFRANCA, NATACIÓ VILANOVA I MITJA SITGES 2012 2

El dissabte 14 a la piscina municipal el Pol participava en la prova de resistència de 2000 m. després de 80 piscines va parar el crono en 28min i 31 seg.

BTT VILFRANCA, NATACIÓ VILANOVA I MITJA SITGES 2012 3

BTT VILFRANCA, NATACIÓ VILANOVA I MITJA SITGES 2012 3

La mitja de Sitges semblava que tornava a estar “gafada” com la de Vilanova, divendres a la tarda el Jaume es torçava el tormell. Dissabte repòs i el diumenge amb el Riba i el Cabu cap a Sitges. Els primers qms. el tormell encara es va queixar, després ni es va recordar. Amb un recorregut diferent al de l’any passat i una participació espectacular el Jaume aconseguia el seu millor temps, 1:22:58.

BTT VILFRANCA, NATACIÓ VILANOVA I MITJA SITGES 2012 4

BTT VILFRANCA, NATACIÓ VILANOVA I MITJA SITGES 2012 4

A punt de creuar l’arribada. La propera Gavà, si no hi ha cap ensurt.

El Marc segueix la seva temporada hivernal, col·leccionant quilometres fàcils per afrontar la seva nova temporada en el Lizarte de Navarra.
Notícia: Biciciclismo

El dimecres del Pilar, aprofitant que era festiu el Jaume participava amb el Ivan a un rogaining amb btt, 6 hores per recollir el màxim de punts. Aquest cop tornavem a l’Espluga Calva, canviavem les bambes de córrer per la bici, un mapa per tres i així tenir més terreny on buscar.

6PEDALS, MOTOCROS I SOPAR DE L'EQUIP 2011 1.

6PEDALS, MOTOCROS I SOPAR DE L’EQUIP 2011 1.

Al final varem fer 4ats havent recollit més punts que els tercers, però 46 segons per sobre de les 6 hores ens van costar 5 punts i el lloc de podium.
El Pol aprofitant la festivitat amb el Marçal a Riudecols a fer una mica de motocross.

6PEDALS, MOTOCROS I SOPAR DE L'EQUIP 2011 2.

6PEDALS, MOTOCROS I SOPAR DE L’EQUIP 2011 2.

El dissabte després de sortir amb la colla pel matí, marxem tota la família cap a Barbastro on es cel·lebra el sopar de final de temporada de l’equip Huesca la Magia. Estavem quasi tots: corredors, massatgista, técnics, pares i familiars,……..Al final ens van obsequiar amb un muntatge de video de la temporada.