Ciclisme

Ruta amb btt variada sense massa difícil. Sortida i arribada des de la Ronda Ibérica de Vilanova.

Amb visita a la bola:

RUTA BTT PEL GARRAF

RUTA BTT PEL GARRAF

Enllaç al Wikiloc per poder-la descarregar : Ruta pel Garraf

Powered by Wikiloc

TOUR DE SAN LUÍS

“Els meus companys em van donar l’enhorabona pel treball realitzat”

Marc Soler va tornar encantat d’Argentina després d’haver completat el Tour de San Luis, la seva primera prova com a professional a les files del Movistar Team.

TOUR DE SAN LUÍS 2015 1

TOUR DE SAN LUÍS 2015 1

“Sant Luis era un retorn a la qual arribava molt entrenat, però amb força respecte i por. Era el meu debut al camp professional i tenia la incertesa de com seria la meva primera cursa “, reconeix el jove ciclista català. Continue Reading

Aquest blog va néixer per recollir les activitats familiars del cap de setmana: bici, moto, natació, raids, esquí, curses… però des de principis d’aquest any 2014, coincidint amb l’inici de la temporada del Marc les cròniques setmanals van canviar de tarannà i es van centrar més en els resums de les curses.

Tanquem aquesta finestra, un recull de molts records i bones històries.  A partir d’ara amb el pas del Marc al Movistar comença una nova etapa, el Pol continuarà amb el surf, el gimnàs… i el Jaume amb les mateixes ganes de donar guerra com si fos un nen. Segurament els nostres escrits  seran diferents, però tot i així,  continuarem penjant fotos i explicant anècdotes del nostre anar i venir.

FINAL D'UNA ETAPA 2014 1

FINAL D’UNA ETAPA 2014 1

Un resum del final de emporada: Continue Reading

Després de dues setmanes de descans de les competicions, el Marc tornava a posar-se un dorsal, concretament a la Volta a Navarra.

VOLTA NAVARRA, RAID JAEN I LEHENDAKARI'S 2014 1

VOLTA NAVARRA, RAID JAEN I LEHENDAKARI’S 2014 1

El primer dia les cames no varen anar tan bé com voldria. En la segona etapa les coses varen canviar i aconseguia col·locar-se en una escapada que li va permetre guanyar els esprints especials i ajudar a l’equip. Continue Reading