Duatló

Per donar un nou al·licient, enguany vaig decidir participar en els Campionats d’Espanya de duatló-cross, concretament a Mar de Polpí a la província d’Almeria.

CAMPIONATS NACIONALS DE DUATLÓ-CROSS 1

CAMPIONATS NACIONALS DE DUATLÓ-CROSS 1

Amb força calor el diumenge al matí preníem la sortida els diferents grups d’edat, organitzats cada dos minuts. Començàvem amb un sector a peu de 6 quilòmetres. Per continuar amb uns 19 en btt.

CAMPIONATS NACIONALS DE DUATLÓ-CROSS 2

CAMPIONATS NACIONALS DE DUATLÓ-CROSS 2

El recorregut en btt va estar modificat el vespre anterior per decisions tècniques i es convertia en un recorregut gens tècnic i molt ràpid.

CAMPIONATS NACIONALS DE DUATLÓ-CROSS 3

CAMPIONATS NACIONALS DE DUATLÓ-CROSS 3

Les posicions ja quasi no varen variar de com vàrem agafar la bici, l’últim sector a peu de 3 quilòmetres, ja va ser poc determinant.

CAMPIONATS NACIONALS DE DUATLÓ-CROSS 4

CAMPIONATS NACIONALS DE DUATLÓ-CROSS 4

Em quedo amb les bones sensacions i amb les platges de la zona. Un cap de setmana diferent. Ara a buscar un nou objectiu.

Després d’estar durant l’hivern amb els duatlons de muntanya de la Copa Catalana.

"PASSIN I VEGIN, ...." 1

“PASSIN I VEGIN, ….” 1

On hem tingut tota mena de temps: aigua, fred, fang,…. Demanant més exigència del previst.

"PASSIN I VEGIN, ..."2

“PASSIN I VEGIN, …” 2

Per liquidar aquest bloc, duatló de carretera per equips a El Prat. Aquí sí que és va ràpid.

"PASSIN I VEGIN, ...." 3

“PASSIN I VEGIN, ….” 3

Fico fil a l’agulla i veient que en distàncies curtes el genoll va en bona sintonia, segueixo entrenant en bici i fent un dia de cursa a peu a la setmana, provo de córrer algunes curses de la Lliga Gran Penedès.

Primera parada, Cursa de l’Encantada de font Rubí, distància curta. Content de les sensacions.

"PASSIN I VEGIN, ...." 4

“PASSIN I VEGIN, ….” 4

Després la Cursa del Colls, en la seva 7ª edició, que després de perdrem l’edició passada per lesió, ha estat un bon traçat de recorregut i molt bon ambient.

"PASSIN I VEGIN, ...." 5

“PASSIN I VEGIN, ….” 5

 

Després de 6 anys, i aprofitant que estreno categoria de veterà 50, he tornat a participar en el circuït de la federació de triatló de duatlons de muntanya.

La primera a Tavèrnoles, la primera “en la frente“, falta de ritme i a més avaria mecànica. El que més em va agradar va ser el circuït de btt.

 

La següent a Òdena, campionat de policies i bombers.

A la setmana següent duatló de Terrassa, Campionat de de Catalunya de Grup d’Edats.

Després dels Nadals, Duatló dels Pèlags a Vilobí del Penedès, Campionat de Catalunya. Una bici molt ràpida.

I per acabar el circuït Duatló de Castellcir, Campionat de Categories de Catalunya. Amb un bon circuït de btt.

El millor de tot és veure que després d’ anys encara hi ha cares conegudes. La llastima que cada cop hi ha menys curses al circuït.

“Feia dos anys que no em posava el mono de triatló per participar en una prova, queda lluny la triatló de Bilbao del 2011 i aquest any la idea era repetir Bilbao i alguna que altra prova de llarga distància. Així, que aquest cap de setmana aprofitant el viatge que havia de fer al País Basc, dissabte a la tarda vaig participar a la Duatló de llarga distància de Arrigoriaga (12+75+12), prova només per federats i a més campionat Basc. El primer sector a peu amb força desnivell, així i tot, bones sensacions.

DOS ANYS DESPRÉS.....2013 1

DOS ANYS DESPRÉS…..2013 1

El tram amb bici, al qm. 55 aproximadament roda punxada, parada obligatòria, la roda continua perdent aire però permet l’arribada als boxes. El tercer sector amb 3 voltes de 4 quilometres és bastant pla i gràcies a la gent que anima es fa força ràpid. Les transicions com sempre força lentes. Al final 4:04:50, el 67è de la general, per completar els 24 qm. a peu i els 75 qm. en bici. Com altres vegades que participo en curses pel nord vaig coincidir amb amics com el Pedro, la Lola i el Nacho; amb els que vaig compartir una part del cap de setmana.”

DOS ANYS DESPRÉS.....2013 2

DOS ANYS DESPRÉS…..2013 2

El Marc, de les últimes tres curses , podem dir de tot una mica:

Amorebieta, 13/04, torneig Lehendakari, feines d’equip que no varen portar bona recompensa, al final un 35è lloc que  li feia perdre un parell de llocs al torneig.

DOS ANYS DESPRÉS.....2013 3

DOS ANYS DESPRÉS…..2013 3

Lazkao, 20/04, torneig Euskaldun, desfondada després de participar en una escapada molt matinera, al final amb la grupeta el 63è. A la foto algun tram com les clàssiques d’aquests dies.

DOS ANYS DESPRÉS.....2013 4

DOS ANYS DESPRÉS…..2013 4

Durana, 21/04, torneig Lehendakari, bones sensacions i entrada en el grupet perseguidor dels quatre de davant, al final 11è i content.

DOS ANYS DESPRÉS.....2013 5

DOS ANYS DESPRÉS…..2013 5

El Pol el passat dia 13 va anar a entrenar amb la moto al circuït de offroad de Montmeló i el diumenge 21 a la Pobla de Mafumet un petit ensurt en un salt li ha produït un esquinç en un turmell.

Aquest cap de setmana de pont a Vilanova hem fet una mica de tot.
Dissabte al matí sortíen el Marc i el Jaume a fer un parell d’hores suaus en bici. A la tarda el Pol participava en el Trofeu Sant Antoni Abat a la piscina municipal de Vilanova. En 100 lliures 1:08, en 50 esquena 0:36 i en 25 lliures 0:13:7.
El diumenge el Marc marxava amb la Isabel cap a Osca a un entreno de l’equip de ciclisme, a rodar amb els nous companys, entregar papers per la llicència i recollir la roba. Bon ambient i retrobament amb alguns companys d’altres anys.
El Jaume a la duatló de Mataró amb el Pere, duatleta del CN Sitges i veí de casa. Duatló amb molt ambient, bons recorreguts i algún petit ensurt a les trialeres. Al final el 23è, 2on VM1 i 2ons per equips.

TROFEU SANT ANTONI ABAT I DUATLÓ DE MATARÓ 2011 1.

TROFEU SANT ANTONI ABAT I DUATLÓ DE MATARÓ 2011 1.

Dilluns festiu a Vilanova, dia dels burros, vam anar a Vilafranca al circuït de salts. El Pol i el Marçal a practicar mentres el Marc i el Jaume feien un rodatge suau per Font Rubi i rodalies.
Una seqüencia de fotos del Pol en un salt.

TROFEU SANT ANTONI ABAT I DUATLÓ DE MATARÓ 2011 2.

TROFEU SANT ANTONI ABAT I DUATLÓ DE MATARÓ 2011 2.

TROFEU SANT ANTONI ABAT I DUATLÓ DE MATARÓ 2011 3.

TROFEU SANT ANTONI ABAT I DUATLÓ DE MATARÓ 2011 3.

TROFEU SANT ANTONI ABAT I DUATLÓ DE MATARÓ 2011 4.

TROFEU SANT ANTONI ABAT I DUATLÓ DE MATARÓ 2011 4.

TROFEU SANT ANTONI ABAT I DUATLÓ DE MATARÓ 2011 5.

TROFEU SANT ANTONI ABAT I DUATLÓ DE MATARÓ 2011 5.