Archives

All posts by sargamanta

Quina cursa més guapa que organitzen en El Pinell de Brai.

Aprofitant l’esdeveniment, reconeixement a la lleva del biberó amb participació de molta gent del municipi, un altre gran nombre de gent fent de controls i col.laborant a la zona de sortida i arribada.

CURSA DELS BIBERONS 1

CURSA DELS BIBERONS 1

La sortida des de dins la cooperativa agrícola, no sé què dir, espectacular. Obra modernista de Cèsar Martinell i que durant la guerra civil s’utilitzava de polvorí.

CURSA DELS BIBERONS 2

CURSA DELS BIBERONS 2

El recorregut molt variat, camins, corriols, pistes, crestes, grimpades; una mica de tot, per uns paratges feréstecs, poc concorreguts i amb unes vistes encantadores.

CURSA DELS BIBERONS 3

CURSA DELS BIBERONS 3

Ara feia temps que no corria cap cursa de muntanya, des d’abans de la pandèmia, he gaudit i no m’ha fet mal res (que es el més important).

CURSA DELS BIBERONS 4

CURSA DELS BIBERONS 4

Penjo el track de la meva activitat TRACK per si algú s’anima a donar un bon tomb.

Powered by Wikiloc

VOLCAT 2021

Aquest any 4 etapes.

L’any passat es va posposar,a causa de les circumstàncies. Al final van ser dues etapes, així i tot vaig quedar tou.

Aquesta edició amb sortida i arribada cada dia al municipi d’igualada, concretament al Parc Central, ha tingut 4 etapes.

La primera, sense gran desnivell, però amb un continuo puja i baixa que no deixava agafar ritme. A uns 6 quilòmetres de l’arribada una cruïlla on per alguna raó vaig saltar-me les indicacions darrere d’un grup i vàrem perdre una estona fins que decidirem tronar enrere a buscar les indicacions i continuar. Al track que adjunto he retallat aquest tros, per tant està el recorregut original.

VOLCAT2021 1

VOLCAT2021 1

TRACK ETAPA 1:

La segona etapa pujava cap a la zona dels molins, potser la menys tècnica de les 4, així i tot ens aguardava alguna sorpresa. Aquesta me la vaig agafar amb més tranquil·litat que el dia abans.

VOLCAT2021 2

VOLCAT2021 2

TRACK ETAPA 2:

L’etapa 3, potser la més variada i divertida, pel meu gust, de les tres. Les cames comencen a anar cansades i les forces van a menys.

VOLCAT2021 3

VOLCAT2021 3

TRACK ETAPA 3:

La quarta i última etapa, un recull del territori volcat, semblant a la del primer dia, amb més desnivell i potser menys tècnica.

TRACK ETAPA 4:

Ben organitzada, bon ambient, bons recorreguts i molt recomanable.

Els tracks clicant a l’enllaç del títol blau s’obren a el meu compte Wikiloc.

Salut i cames

Ruta amb btt variada sense massa difícil. Sortida i arribada des de la Ronda Ibérica de Vilanova.

Amb visita a la bola:

RUTA BTT PEL GARRAF

RUTA BTT PEL GARRAF

Enllaç al Wikiloc per poder-la descarregar : Ruta pel Garraf

Powered by Wikiloc

Per donar un nou al·licient, enguany vaig decidir participar en els Campionats d’Espanya de duatló-cross, concretament a Mar de Polpí a la província d’Almeria.

CAMPIONATS NACIONALS DE DUATLÓ-CROSS 1

CAMPIONATS NACIONALS DE DUATLÓ-CROSS 1

Amb força calor el diumenge al matí preníem la sortida els diferents grups d’edat, organitzats cada dos minuts. Començàvem amb un sector a peu de 6 quilòmetres. Per continuar amb uns 19 en btt.

CAMPIONATS NACIONALS DE DUATLÓ-CROSS 2

CAMPIONATS NACIONALS DE DUATLÓ-CROSS 2

El recorregut en btt va estar modificat el vespre anterior per decisions tècniques i es convertia en un recorregut gens tècnic i molt ràpid.

CAMPIONATS NACIONALS DE DUATLÓ-CROSS 3

CAMPIONATS NACIONALS DE DUATLÓ-CROSS 3

Les posicions ja quasi no varen variar de com vàrem agafar la bici, l’últim sector a peu de 3 quilòmetres, ja va ser poc determinant.

CAMPIONATS NACIONALS DE DUATLÓ-CROSS 4

CAMPIONATS NACIONALS DE DUATLÓ-CROSS 4

Em quedo amb les bones sensacions i amb les platges de la zona. Un cap de setmana diferent. Ara a buscar un nou objectiu.

Aprofitant la proximitat i que el cos encara em permet. Aquest 2019, canvi de xip i participació en la distància de 13 quilòmetres.

Les sortides com sempre massa ràpides pel meu gust, però suposo que tothom no pensa igual i prefereix sortir fort i després anar gestionant.

CURSA TALAIA, AQUEST ANY LA CURTA. 1

CURSA TALAIA, AQUEST ANY LA CURTA. 1

A la pujada de la font del Cuscó vaig avançant algunes posicions, que vaig mantenir fins a l’entrada al Càmping on en varen passar un parell de corredors.

CURSA TALAIA, AQUEST ANY LA CURTA. 2

CURSA TALAIA, AQUEST ANY LA CURTA. 2

Les sensacions cada cop són més bones, de moment continuaré amb aquestes distàncies a peu de menys de 20 qm., fent bici i una mica de gimnàs. Així allargarem la caducitat del xassís.

CURSA TALAIA, AQUEST ANY LA CURTA. 3

CURSA TALAIA, AQUEST ANY LA CURTA. 3

Al final sembla que si em vaig apretar.