Raid

Després de dues setmanes de descans de les competicions, el Marc tornava a posar-se un dorsal, concretament a la Volta a Navarra.

VOLTA NAVARRA, RAID JAEN I LEHENDAKARI'S 2014 1

VOLTA NAVARRA, RAID JAEN I LEHENDAKARI’S 2014 1

El primer dia les cames no varen anar tan bé com voldria. En la segona etapa les coses varen canviar i aconseguia col·locar-se en una escapada que li va permetre guanyar els esprints especials i ajudar a l’equip. Continue Reading

RAID MONTSANT

“Aquest cap de setmana he participat en el Raid del Montsant amb en el Txakal, el Ivan i el Toni. Era la última prova de la Copa Catalana de Raids de la FEEC i al mateix temps dels Open X-Race. El format ha estat de dos corredors, però com ha estat un raid especial per varies coses hem anat plegats els dos equips, per un costat es decidia el liderat de la Copa i per un altre l’últim Raid oficial del Ivan en l’equip.

RAID MONTSANT 2013 1

RAID MONTSANT 2013 1

El primer sector ha estat un trequing per la serra del Montsant amb sortida i arribada a l’Ermita de Sant Antoni de Ulldemolins, una errada per trobar una fita en una cova ens ha fet perdre més de 20 minuts. Després un sector en bici que ens ha portat a una orientació urbana.

RAID MONTSANT 2013 2

RAID MONTSANT 2013 2

Hem continuat amb la bici i després d’una bona pujada amb passamans de corda inclosos hem baixat fins una orientació específica a peu.

RAID MONTSANT 2013 3

RAID MONTSANT 2013 3

Després d’aquesta proba hem reconduït el traçat per arribar dins de temps i no penalitzar. Hem entrat a temps, però hi hagut dos equips que han pogut recollir dues fites més que nosaltres.

RAID MONTSANT 2013 4

RAID MONTSANT 2013 4

Així que finalment hem aconseguit el 3er i 4at lloc del Raid. A la Copa Catalana 2ons darrera dels Grifone que aquest any han estat superiors i X-Race de Naturetime 1ers i 3ers amb els dos equips que en fet per aquesta lliga.

RAID MONTSANT 2013 5

RAID MONTSANT 2013 5

La temporada de Raids 2013 ja s’ha acabat, ara a preparar una mica d’asfalt per aquest hivern.”

RAID SEGRE 2013

Els dies 4,5 i 6 d’octubre el Jaume  participava en el Campionat de Raids d’Aventura de Catalunya. Aquest cop formant equip amb  el Joaquim i el Ivan, i amb la col·laboració del Isaac i el Lluís com assistències.

“Divendres al capvespre arribem a Pont de Suert on anem trobant vells coneguts d’aquesta disciplina esportiva, cada cop amb menys participació. A les 10 del vespre per definir l’odre de sortida del dissabte vam fer una orientació urbana per relleus pel municipi de Pont de Suert.

RAID SEGRE 2013 1

RAID SEGRE 2013 1

Dissabte a les 8 del matí anàvem sortint amb btt, per ordre d’arribada del divendres, cada minut un equip. L’equip Grifone que sortia darrera nostre ja ens va agafar abans de la primera fita. Després una fita en mal lloc va fer agrupar quasi la totalitat dels equips, i els que van decidir de no buscar-la varen ser els beneficiats, ja que al final aquesta fita va ser anul·lada.

RAID SEGRE 2013 2

RAID SEGRE 2013 2

La següent secció , la Via Ferrada, encara ens va fer perdre més minuts amb els equips capdavanters, ja que en aquestes seccions si el temps no està neutralitzat tenen avantatge els que comencen primer.

RAID SEGRE 2013 3

RAID SEGRE 2013 3

Una petita secció a peu ens portaria als caiacs, on pràcticament no s’aconseguien diferenciar les distàncies.

RAID SEGRE 2013 4

RAID SEGRE 2013 4

Després del caiac tornaríem a un petit tresc per arribar al barranc, un altre sector tècnic, no neutralitzat. On els equips coneixedors del terreny i que anaven per davant agafaven encara més distància. Al sortir d’aquest bonic entorn del Viu de Llevata ens canviem i agafem les bicis per afrontar la última secció abans de la segona etapa. En aquesta secció una avaria en la bici del Ivan i una fita que havia desaparegut ens fa dubtar de continuar. El roda del Ivan va aguantant i la fita finalment també és anul·lada.

RAID SEGRE 2013 5

RAID SEGRE 2013 5

Després de menjar una mica sortim a peu, una secció que té una parada obligada amb bivac. Muntem la tenda i dormim unes tres hores, a les 4 i mitja ja som en peu, hem de continuar el tresc.

RAID SEGRE 2013 6

RAID SEGRE 2013 6

Amb les primeres clarors del dia arribem al canvi, per agafar les bicicletes, que ens portaran a un recorregut a peu d’alta muntanya.

RAID SEGRE 2013 7

RAID SEGRE 2013 7

Després d’aquest bonic tresc agafem les btt’s per acabar a Barruera on farem dues probes especials, la corda fluixa i tallar troncs.

RAID SEGRE 2013 8

RAID SEGRE 2013 8

Amb una climatologia força bona, un entorn meravellós i una bona paella aconseguim completar aquest raid en segona posició. “

RAID SEGRE 2013 9

RAID SEGRE 2013 9

RAID GARRAF

El divendres dia 20 a la nit el Jaume amb el Ivan participava en el Raid Garraf-Mediterrani. A les 12 de la nit sortim els equips de la categoria elit (puntuable per la Copa Catalana) amb un sector de btt i tir amb arc d’uns 37 quilometres ens portava al massís del Garraf.

RAID GARRAF 2013 1

RAID GARRAF 2013 1

Continuem amb un tram a peu amb algunes punxes ens deixen les cames ben rascades i alguna balisa que ens donava més feina del previst. Després agafem las bicis i anem a la platja on amb les primeres llums del dia fem el sector de caiac.

RAID GARRAF 2013 2

RAID GARRAF 2013 2

A continuació una orientació específica a peu i tornem a la platja on agafem les bicis i marxem direcció Canyelles, la calor comença a passar factura i el ritme de la bici ja no es com els de la nit.

RAID GARRAF 2013 3

RAID GARRAF 2013 3

Un cop a Canyelles sortim amb patins i continuem per un tresc on hi ha el sector d’escalada, supervisada per vells coneguts: Roger, Nacho, Robert i Àlvar. I ja per acabar una orientació urbana pel municipi de Canyelles i una proba de corda fluixa. Al final aconseguim completar tots els punts del raid dins el temps reglamentari i aconseguim la primera posició.

RAID GARRAF 2013 4

RAID GARRAF 2013 4

Dissabte al matí el Jaume i el Ivan prenien part en el I Raid del Mediterrani.
Amb un recorregut de poc més de 90 qm.molt complert: btt, patins, caiac, cursa a peu, rappel, tir amb arc.

RAID MEDITERRANI 2012 1

RAID MEDITERRANI 2012 1

Després de canvis continuus al cap de la classificació amb l’equip Catraid, una estratègia diferent en l’últim treking va decidir la prova pel Jaume i el Ivan.

RAID MEDITERRANI 2012 2

RAID MEDITERRANI 2012 2

Al final primers completant tots els punts possibles de la cursa.

RAID MEDITERRANI 2012 3

RAID MEDITERRANI 2012 3

Felicitar a l’Ajuntament de Canyelles i al Aixoraid pel tracte i l’organització.
Diumenge el Pol ànava a fer motocross al circuït de la Pobla de Mafumet.
I el Marc dissabte sortida amb la Cote i el diumenge amb un grup d’amics.